I priset ingår:
Buss med chaufför, samt showbiljett.

Swish: 123 278 88 75
Bankgiro: 130-9319

Anmälningsavgift på 700:- betalas vid bokningen.
Resterande belopp betalas senast 2024-10-23

SISTA BOKNINGSDAG 240915

”PERNILLA WAHLGRENS
HAPPY ENDING”

Torsdag 14 nov 2024

Pris: 1 075:-

Program:

17.20 Avresa från Lågprislegenden,   
         Veddige
17.45 Bhlp för Tågersättning 
         Magasinsgatan, Varberg

19.30-ca 21.30 Föreställning pågår på
Lorensbergsteatern i Göteborg

ca 23.00 åter i Varberg
 



Pernilla Wahlgrens Happy Ending
- Den första avskedsturnén!
Allas vår allsångsledare och realitydrottning Pernilla Wahlgren och hennes oslagbara ensemble är tillbaka.
Våren 2024 markerar en efterlängtad återkomst till scenen med nya föreställningen ”Pernilla Wahlgrens Happy Ending” – Den första avskedsturnén.
Ensemblen består då som alltid av kvartetten Ola Forssmed, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki!
En scenföreställning som spelar 100 minuter utan paus med sång, dans, sketcher och självklart lite naket.
Regissör till föreställningen är Edward af Sillén som även regisserade och var med och skrev ”Pernilla Wahlgren har Hybris”.
************
Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest populära artister, programledare för Allsång på Skansen, tillika jurymedlem i TV4 programmet Masked Singer Sverige och hon har även en egen realityshow som nu sänds för fjortonde säsongen Wahlgrens värld vilken lockar flera miljoner tittare per säsong och har förärats tv-priset Kristallen. Som entreprenör driver hon både en kollektion i sitt egna namn tillsammans med Gekås, det efterfrågade vinmärket Pazzione by Pernilla samt det hyllade hudvårdsmärket Lácuila.
Hon debuterade redan som liten i Ingmar Bergmans flerfaldigt Oscarsbelönade storfilm Fanny och Alexander och har medverkat i i Bo Widerbergs storfilm Ormens väg på Hälleberget och sedan dess har tv-uppdragen varit en konstant partner i hennes liv. Pernilla har även medverkat i Stjärnorna på slottet samt spelat Tomtemor i SVTs julkalender Panik i tomteverkstan tillsammans med Per Andersson med vilken hon återförenades i en av de mest hyllade mellanakterna på Melodifestivalen 2020 och i Peter Pan Går Åt Helvete 2023, som är nominerad till Årets Scenshow på Svenska Humorpriset 2023.
Pernilla står bakom och har spelat huvudrollen i braksuccéerna Kort, glad och tacksam samt Pernilla Wahlgren har hybris som tillsammans spelats för över 350 000 människor på teatrar och arenor landet runt och vilka båda har belönats med Årets Scenshow på Humorpriset 2018 och 2020.